Tips redaksjonen
28.12.2017

Ny Garmin fleet 700-serie

Garmin presenterer den nye Garmin fleet 700-serien, som er spesialutviklet med telematikk til flåtestyring.

Serien leveres med SIM-kortspor og mulighet for tilpasning mot Android-baserte applikasjoner. Enheten kombinerer fleksibiliteten til skalerbare nettbrett med Garmins navigasjonsløsninger.
   Garmin fleet 700-serien leveres i tre modelle: 770-modellen med en åpen og skalerbar plattform, 780- og 790-modellene med integrerte produktivitets-/dashboardkameraer. 790-modellen leveres i tillegg med innebygd 3G-modem med OpenSIM. Med integrerte livstidskart over Europa, gratis kartoppdateringer, lastebilruting og magnetisk brakettløsning er fleet 700 serien særlig aktuell for lastebilsjåføren.
   – Våre API’er for lastebilnavigasjon og innebygde programmer for flåtestyring gjør det enkelt å utvikle komplette løsninger. Enhetene er robuste og spesialutviklet for bruk ved langtransport, forteller Frank Assmann, Garmin Business Development Manager EMEA Fleet. – Lastebileiere kan forvente premium navigasjon og flåtestyringsinnhold som møter transportørens behov.
   Garmin fleet 790 leveres med Open-SIM-kortspor og et innebygd 3G-modem som gir frihet med en internettilkobling som alltid er «på» der Wi-Fi tilkobling ikke er tilgjengelig. Dette medfører mulighet for trådløse kartoppdateringer og tilkobling til eksterne tredjepartsenheter, inkludert frakt-, side- og ryggekameraer.
   Som en ekstra trygghet leveres fleet 780 og fleet 790 med innebygde kameraer med to funksjoner, både som dashboardkamera på veien og som opptakskamera som kan være nyttig ved uforutsette hendelser.
   Enhetene i Garmin fleet 700-serien leveres med 7-tommers kapasitive berøringsskjermer med WSVGA-oppløsning (1024x600 piksler) og magnetisk brakett med strømforsyning og tilkobling via mini-USB og USB type A (USB-vertsmodus). Enhetene leveres med spesifikk lastebilruting som er tilpasset etter størrelse og vekt på kjøretøyet, hvor det gis advarsler for brohøyder, vektbegrensninger, skarpe svinger, stigninger med mer.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1