Tips redaksjonen
23.11.2015

Nøyaktighet i fokus

DCN660 er designet for å imøtekomme håndverkernes ønsker og behov. At den er kompakt og lett, sammen med det ergonomiske designet gjør at produktet er enkel og lett å arbeide med.

I og med at dykkertpistolen er et av de viktigste verktøyene i sluttfasen av et byggeprosjekt, er dette et viktig tilskudd til DEWALTs XR-serie.
   DEWALTs nye XR dykkertpistol oppgis å være pålitelig, produktiv og ha en lang brukstid. Den kan avfyre opp til 800 spiker med et 2,0 Ah-batteri og opp til 2200 dykkert med et 5,0 Ah-batteri.
   Den børsteløse motoren har høy aksellerasjon slik at den kan avfyre 4 dykkert pr. sek. ved flerskuddsfunksjonen. Enkeltskuddfunksjonen kan velges der eksakt plassering er viktig.

Enkel i bruk
Med den lett tilgjengelige høydejusteringen er det enkelt å stille inn inntregningsdybden til spikeren. Fastkilte spiker fjernes lett uten bruk av verktøy samt at arbeidsflaten blir godt opplyst av de doble LED lysene.

XR batterisystem har mange fordeler
Fordelene med en oppladbar dykkertpistol er at man slipper gass eller lange kompressorslanger noe som resulterer i lavere driftskostnader og minimalt vedlikehold.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1