Tips redaksjonen
08.06.2015

Norske rørleggere skal bli best i verden

Holte og ABIPRO lanserer seks nye kurs for VVS-bransjen i 2015

Holte har innledet samarbeid med ABIPRO, som tilbyr hele seks ulike kurs til det norske VVS-markedet. Det er programvaren JobOffice som allerede har tatt bransjen med storm, som nå får fullt fokus når det gjelder opplæring. I tillegg til ordinære klasseromskurs tar ABIPRO skrittet videre og lanserer nå både fjernstyringskurs og skreddersydde bedriftsinterne kurs. Dette for at rørleggerne skal kunne gå på kurs når det passer dem – ikke når det passer systemleverandøren.

Kurs når det passer
– Rørleggere ønsker stadig å bli bedre, og vi opplever et økende behov for at de kan ta kurs når de plutselig har ledig tid, sier Geir-Ove Ustad, produktdirektør VVS i Holte. – Når vi nå sammen med ABÌPRO går ut og tilbyr seks nye kurs, har vi virkelig muligheter til å nå alle.

Møter rørleggerne på hjemmebane
Geir-Ove Ustad og Atle Harrang gleder seg til å imøtekomme norske rørleggeres ønsker og å møte dem på hjemmebane. Til nå har mer enn 120 rørleggere deltatt på JobOffice-kurs i regi av Holte. Hittil har kurstilbudet vært JobOffice Basis, JobOffice Kalkulasjon og JobOffice med PocketLink. I år blir det JobOffice med og uten PocketLink (som klasseromskurs og fjernstyringskurs), JobOffice Kalkulasjon, JobOffice PocketLink (som fjernstyringskurs) og JobOffice bedriftsinternt/spesialtilpasset kurs.
   – Det er liten tvil om at norske rørleggere ønsker å effektivisere sin hverdag, sier Ustad.  – Når programvaren i tillegg er så tidsbesparende i bruk, forstår vi godt at de ønsker å være på ballen fra dag 1.

Slik fungerer fjernstyrte kurs
På et fjernstyrt kurs har deltakeren en kursleder på telefon, som demonstrerer og viser via fjernstyring av PC. Det er en svært effektiv kursmetode, der deltakeren ikke behøver å kaste bort ett minutt på reisetid.

Slik fungerer bedriftsinterne kurs
Bedrifter med to eller flere ansatte kan derimot ha stor nytte av et bedriftsinternt kurs. Her blir man på forhånd enige om hva man spesielt ønsker fokusert i opplæringen, slik at kurstiden blir effektiv og innholdet spesielt tilpasset den enkelte bedrift. En kursleder kommer til bedriften og holder kurset i firmaets lokaler, slik at deltakernes reisetid også her elimineres.
   Både Holte og ABIPRO har stor tro på at samarbeidet skal føre til at rørleggere får en enda enklere hverdag. Og et bredere tilbud. – Vi får stadig positive tilbakemeldinger fra kunder som bruker JobOffice i det daglige. Utsagn som «Takket være JobOffice, har jeg tid til et liv ved siden av jobben!» gir oss bekreftelse på at vi er på rett vei, smiler Ustad og Harrang. – Fortsetter det slik, er snart norske rørleggere best i verden.

Mannen bak JobOffice
ABIPRO ble etablert i 2014. Daglig leder, Atle Harrang, er mannen som i sin tid utviklet JobOffice, den gang i selskapet HINFO. Holte og HINFO fusjonerte i 2011.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1