Tips redaksjonen
23.11.2017

Norsk selskap lanserer oksygenvann

Etter 11 års intens forskning og med inspirasjon fra Hunza-folket og deres «ungdomskilde» har et norsk selskap lykkes i å fremstille en oksygenbasert vannteknologi med oppsiktsvekkende brukererfaringer.

Oksygenvannet inneholder, i tillegg til mineraler, oppløst oksygen og vil således kunne gi positive helseeffekter på menneskekroppen, opplyser selskapet. Dette fordi oksygeninnholdet i blodet kan øke etter inntak. Hunza-folket, som er inspirasjonen bak denne innovasjonen, har den lengste gjennomsnittlige levealderen på jorden. Forskning viser at nøkkelfaktoren blant annet er vannet de drikker. Det har høyt nivå av oksygen og er rikt på mineraler.
   Med GO2Life har man for første gang lykkes i å stabilisere oksygenet i vannet i så stor grad at det det er stabilt O2-nivå, selv rett etter at flasken er åpnet. Oksygenteknologien vil ifølge selskapet derfor kunne representere energi, restitusjon og helse.

Høyt oksygeninnhold
GO2Life ble til som et resultat av norsk forskningsarbeid over mer enn 11 år. Drikkevannet på flasker er laget med en unik prosedyre som er under patentering. Teknologien er i stand til å oppløse oksygen av sykehuskvalitet stabilt i vann tilsatt rike mineraler. Alt dette uten bruk av kjemikalier eller unaturlige ingredienser. Konsentrasjonen av oksygen i GO2Life-
vann oppgis å være ti ganger mer enn i vanlig vann fra springen eller annet flaskevann.
   Oksygenvannet selges i utvalgte Narvesen- og 7-Eleven-kiosker.

WADA-godkjent
Verdens antidopingbyrå, WADA, har de siste seks månedene sertifisert GO2Life og selskapet med sine leverandører. Dette gir idrettsutøvere og forbrukere en garanti for kvaliteten og sikkerheten i produktet og betyr at en eventuell fysisk effekt ikke kan klassifiseres som doping. Forskere og helsepersonell er enige om at økt oksygen i kroppen er en stor fordel. Oksygenvann kan således være en perfekt kilde til økt energi og en aktiv restitusjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1