Tips redaksjonen
29.04.2014

Norsk-Tysk Handelskammer lanserer egen online messeportal

Norsk-Tysk Handelskammer har nå lansert en helt egen informasjonsportal om messer i Tyskland – www.messerityskland.no. Alt er skrevet på norsk og er således den eneste av sitt slag. Messeeksperter med mange års erfaring står bak denne hjemmesiden, som samler alle de viktigste tyske messene på ett sted. 

Tyskland er som kjent messeland nummer én i verden og arrangerer hvert eneste år tusenvis av gigantiske messer. Ikke bare omfanget, men også profesjonaliteten og den internasjonale appellen er karakteristisk for de tyske messene. Aktører fra hele verden kommer hit for å være en del av miljøet og for å gjøre viktige forretninger. Også for norske bedrifter kan deltakelse på en tysk messe være avgjørende.  For å gjøre det enklest mulig for interesserte nordmenn har Handelskammeret derfor med siden «Messer i Tyskland» utviklet et praktisk verktøy som gir oversikt over alt det messelandet Tyskland har å by på. 
  På hjemmesiden er de mange messene sortert under ulike bransjer, slik at man raskt og enkelt kan finne den messen som passer sitt formål.  Til hver messe er det gitt en kort beskrivelse på norsk og med link videre til messens hjemmeside på engelsk. På siden finnes det videre blant annet en kalender over de til enhver tid aktuelle messene, en samling av det siste som er rapportert fra media og en oversikt over de messetjenestene Norsk-Tysk Handelskammer tilbyr. Særlig populært er de rabatterte inngangsbillettene Handelskammeret har til rådighet. Nettportalen skal være den komplette guiden til både potensielle utstillere og besøkende. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1