Tips redaksjonen
21.03.2018

Norges største kinosenter, ODEON Oslo, åpner på Storo

Norges største kinosenter, med ny IMAX-kino og Norges største lerret, åpner 22. mars på Storo i Oslo.

ÅPNER 22. MARS: – Vi gleder oss vanvittig til å endelig åpne dørene og ønske gjestene våre; Velkommen inn! Det er ett stort team som har vært i sving og som har jobbet hardt for å skape magi og god stemning i vårt flotte kinosenter. Jeg er stolt, sier Linda Stenersen (på bildet) som er senterleder på nye ODEON Oslo. (Foto: Margaret Kwarteng)

– Hver av de 14 salene vil gi publikum en førsteklasses filmopplevelse. ODEON Oslo vil bli en av de største attraksjonene i Oslo by når det kommer til antall besøkende. Det er en helt annen kvalitet på filmopplevelsen enn hva man er vant til fra før, og det er enkelt å komme seg til Norges største kinosenter på Storo enten man kjører bil, sykler, går eller tar trikk, buss eller T-bane, sier Ivar Halstvedt som er administrerende direktør i SF Kino.
   I tillegg til kiosk, så får kinosenteret også en egen bar-lounge med servering, som ligger i kinoens 2. etasje hvor syv av de fjorten kinosalene befinner seg. Her blir det også en egen VIP-sal, ODEON LUXE, med komfortable reclinerstoler, med justerbare fothvilere og seterygger, varme i setene, mobilladere og små bord. De samme VIP-stolene blir også å finne på enkelte rader i de seks andre salene i 2. etasje. I kinoens 1. etasje er det også syv saler og inngang til den enorme IMAX-salen.
   – Vi åpner landets største kinosenter med 14 kinosaler, 1700 seter og den største salen er en IMAX-sal. Hollywood lager egne IMAX-versjoner av nye filmer og her får publikum en fantastisk bildekvalitet på Norges største lerret, som er like høyt som et femetasjes hus og 60% større enn lerretet i Colosseums storsal. Alle de store byene i verden har IMAX-kinoer, blant annet London, Berlin, New York og Stockholm. SF Bios IMAX-sal i Stockholm åpnet i 2015 og har blitt verdens best besøkte IMAX-sal! Filminteressen er stor i Norden og når ODEON Oslo åpner på Storo, kan publikum se de største filmene i den største salen i verdens største filmformat også i Norge. Dette blir en etterlengtet og veldig populær attraksjon som hele stor-Oslo vil benytte, sier Ivar Halstvedt.
   ODEON Oslo med IMAX får laserprojisert bilde og banebrytende Dolby Atmos 3D-lyd i 14 kinosaler - som første kinosenter i verden. Det betyr, enkelt sagt, at selv de minste salene på kinoen har lyd og bilde i verdensklasse.
ODEON Oslo åpner i et nytt bygg som er oppført av Olav Thon Gruppen. Den nye kinoen ligger ved siden av Storo Storsenter.
   – Å bygge kino i tilknytning til kjøpesentre er noe som er vanlig i mange land, og som har vært vellykket ved flere av våre sentre her hjemme. Både Ski Storsenter og Sandvika Storsenter har lykkes godt med kino, det samme har Sartor Storsenter i Bergen. 22. mars kommer ODEON Oslo ved siden av Storo Storsenter og vi gleder oss til Norges største kinosenter og landets eneste IMAX åpner, sier Jørgen Sollie som er utviklingssjef i Thon Eiendom.
   Blant filmene som vises åpningshelgen er storfilmen Tomb Raider (regissert av norske Roar Uthaug), Star Wars: The Last Jedi og Black Panther.
   Senterleder for ODEON Oslo, Linda Stenersen, gleder seg til åpningen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1