Tips redaksjonen
06.06.2016

Nordens første hotell med musikkstudio

Comfort Hotel Karl Johan og musikkollektivet Need Music går sammen om å bygge og drifte Nordens første hotell-musikkstudio midt i Norges paradegate, Karl Johan.

– Dette hotellet er bygd til ære for kultur og musikk. Derfor er det svært gledelig at vi nå har fått på plass Nordens første inhouse hotell-musikkstudio og et fremoverlent musikksamarbeid med Need Music. Vi gleder oss til å ta imot alle kreative sjeler og se hvilke hits hotellet kan bli fødestue for, sier Robert Holan, hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan.
   Musikkstudioet er et samarbeid med musikkollektivet Need Music, bestående av dj’s, musikere, vokalister og musikkprodusenter. Med bakgrunn fra jazz, klassisk, pop og EDM - leverer Need Music aktuelle og tidsriktige liveshow med et kontinentalt uttrykk.   
   Musikkstudioet vil fungere som hovedkvarteret til Need Music og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.
   I tillegg til fullt musikkstudio får hotellet to studiorom skapt i samarbeid med Need Music. I disse rommene, som ellers er fullt utstyrte hotellrom, får artister og gjester mulighet til å koble seg på med egen datamaskin og spille inn musikk, liggende i hotellsenga. Studiorommene innredes i samarbeid med Warner Music Norge, med klenodier fra internasjonal og norsk musikkhistorie.
  
Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1