Tips redaksjonen
02.02.2017

Nissan og Eaton lanserer forhåndsbestilling av xStorage-energilagring for privatmarkedet

Nissan og Eaton utvider porteføljen av løsninger for energilagring for privatmarkedet ved å lansere en serie på seks xStorage Home produktkonfigurasjoner. Det gir forbrukerne et bredere utvalg for å dekke ulike energibehov. Denne kunngjøringen kommer samtidig som det åpnes for forhåndsbestillinger av xStorage Home i Storbritannia, Norge og Tyskland.

xStorage Home-systemet kan lagre energi fra solcellepanel eller fra strømnettet og gjøre energiforbruket rimeligere og mer bærekraftig. Det avanserte styringssystemet i xStorage Home er også tilrettelagt for at forbrukerne kan selge energi tilbake til strømnettet – en mulighet som det forventes at energiselskaper vil tilby i fremtiden.

Gir forbrukerne større kontroll
Systemet gir forbrukere større kontroll over hvordan og når de ønsker å bruke energi i sine egne hjem, slik at de kan unngå perioder med høye strømpriser. Den utvidede produktserien tilbyr forbrukere flere valgmuligheter for strømkapasitet og prisnivå. De ulike konfigurasjonene tillatter kunder å velge enten resirkulerte eller nye batterier.

Resirkulerte eller nye batterier
xStorage Home-enheter med resirkulerte batterier fra Nissans elektriske biler har en konkurransedyktig startpris på EUR 3500 (ekskl. Mva. og installasjonskostnader) for en strømkapasitet på 3,5 kW og stiger til kun EUR 3900 for 6 kW. Enheter med nye Nissan-batterier starter på EUR 5000 og stiger til EUR 5580 for den høyeste kapasiteten. De hare n utvidet garantiperiode på ti år.

Leveres med vekselrettere
xStorage Home leveres med vekselrettere for solpaneler som en del av løsningen. Hvis et hjem er utstyrt med solpaneler, betyr det at forbrukeren kan koble dem direkte til xStorage Home for å lagre energi og forsyne hjemmene sine med ren, fornybar energi. Kunder kan også spare penger på strømregninger ved å lade når fornybar energi er tilgjengelig eller billigere, og frigi denne lagrede energien når etterspørsel og kostnader er høye.

Salg av lagret energi
xStorage Home-enheten har også evnen til å levere energi tilbake til strømnettet i land der forholdene gjør det mulig for kunder å gjøre dette. Dette gir en potensiell ekstra inntektskilde, da kundene vil kunne selge lagret energi tilbake til strømnettet når etterspørsel og kostnader er høye.
   Systemet gir også forbrukere den ultimate løsningen for reservestrøm, noe som er ideelt når strømnettet sliter under stor belastning. Tilkoblingsmuligheter til smarttelefon gjør at forbrukere kan bytte mellom energikilder ved et tastetrykk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1