Tips redaksjonen
09.12.2016

Nikon gjør golf enklere

Nikon lanserer to nye laseravstandsmålere skreddersydd for alle golfentusiaster. COOLSHOT 80i VR (se bildet) og 80 VR er begge utstyrt med optisk bildestabilisator (VR) for vibrasjonsreduksjon.

Takket være effektiv VR-funksjonalitet reduseres vibrasjoner i søkerbildet som følge av håndbevegelser til 1/5 eller mindre (basert på Nikon sine egne målinger). Teknologien gjør det enklere enn noen gang å måle nøyaktige avstander ettersom målet forblir stabilt i søkeren. Antallet feilmålinger som skyldes at laserstrålen ikke treffer målet eller tar utgangspunkt i feil målepunkt, reduseres.
   Begge modellene benytter såkalt første målprioritet, en målealgoritme spesialutviklet for golf, for eksempel måling av avstanden til et flagg på greenen med trær i bakgrunnen. Den nye teknologien Locked On bekrefter med en sirkel i søkeren når avstanden til det første målet (flagget) vises.
   COOLSHOT 80 VR måler bare den faktiske avstanden (lineære), mens COOLSHOT 80i VR har ID-teknologi, som betyr at den også kan måle høydeforskjell, horisontal avstand og høydejustert avstand, noe som gjør den spesielt godt egnet for kuperte baner.
   Begge modellene har seks ganger forstørrelse og flerlagsbelagte linser for å gi et skarpt og lyssterkt søkerbilde.
   COOLSHOT 80i VR og 80 VR har veiledende priser på kr 4490 og kr 4990.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1