Tips redaksjonen
29.09.2016

Nikon D3400 – nybegynnerkamera med SnapBridge

Nikon presenterer D3400, et digitalt speilreflekskamera i DX-format som gjør det enkelt å ta bilder i høy kvalitet – for så å dele dem øyeblikkelig. D3400 er Nikons første digitale speilreflekskamera for nybegynnere som er oppgradert med SnapBridge.

Nikons SnapBridge benytter teknologien Bluetooth low energy (BLE) slik at kameraet hele tiden, og med lavt strømforbruk, er koblet til en smarttelefon eller et nettbrett. Du kan synkronisere bilder automatisk mens de blir tatt, uansett hvor brukeren er. Bildene er på smarttelefonen som er koblet til kameraet, klare for deling.
   Nikon sier videre dette om det nye kameraet: Takket være kameraets store sensor på 24,2 megapiksler i DX-format, en kraftig EXPEED 4-prosessor og NIKKOR-objektivet kan du ta svært detaljrike bilder. Brukere kan glede seg over mulighetene til å ta imponerende bilder i dårlig lys og skape portretter med jevn, uskarp bakgrunn. Når brukeren går fra stillbilder til film, gjør funksjonen D-film det enkelt å ta opp video med kinopreg. Selv nybegynnere kan enkelt filme i naturlig lys og få motivene til å stå frem mot vakker uskarp bakgrunn ved hjelp av et raskt NIKKOR-objektiv.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1