Tips redaksjonen
08.02.2018

Nettbrett for eksplosive miljøer

Panasonic lanserer en oppdatert versjon av Toughpad FZ-G1 ATEX. I tillegg til lengre batteritid og mer kraft er den sertifisert for bruk i eksplosjonsfarlige omgivelser.

Den nye versjonen av den 10,1 tommer store og robuste ATEX-sertifiserte Toughpad FZ-G1 oppgis å ha opptil 14 timers batteritid. Man kan også bytte batteri på den uten å avbryte strømforsyningen. I tillegg er den sertifisert for Zone 2 Working Space på bakkenivå, noe som betyr at den kan brukes i eksplosjonsfarlige omgivelser, for eksempel innenfor olje- og gassindustrien.
   Jan Kaempfer, General Manager Marketing i Panasonic Computer Product Solutions, sier det er den mest allsidige ATEX-sertifiserte enheten selskapet har lansert noensinne.
   – Toughpad FZ-G1 ATEX gir de som jobber i eksplosjonsfarlige omgivelser, samme tilgang til kraft, funksjonalitet og design som de som jobber i normale miljøer, sier han.
   For å sørge for at alle sertifiseringsstandarder oppfylles, er det utviklet en ny batteridesign samt et nytt skinnetui. For å sikre at all informasjon er tilgjengelig under feltarbeid, er denne Windows 10 Pro-baserte enheten med sjette generasjon Intel Core i5-6300u vPro CPU-prosessor utstyrt med en rekke ulike tilkoblingsmuligheter.
   Selskapet opplyser at Toughpad FZ-G1 ATEX er testet for å fungere under ekstreme forhold i henhold til MIL. STD 810G- og IP65-standardene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1