Tips redaksjonen
02.01.2014

Naturlig, miljøvennlig og slitesterkt

Tarkett lanserer Linoville, en linoleumskolleksjon med en helt ny, matt overflate med tydelig linoleumskarakter. Linoville produseres med naturlige råvarer og er det første linoleumsgulvet i verden som har blitt miljøsertifisert av Cradle to Cradle. Tarkett garanterer i tillegg at 20 av fargene i kolleksjonen vil være til stede i sortimentet i minst 20 år.

Tarketts nye linoleumskolleksjon Linoville finnes i hele 112 farger som er gruppert i store fargegrupper, og med et bredt utvalg av ulike grå og beige nyanser. I kolleksjonen finnes fire ulike mønstertyper: klassisk marmorert Veneto, mykt marmorerte Style Emme, tøft linjære Style Elle og ensfargede Etrusco i sterke, klare farger. 20 av fargene garanteres å finnes i sortimentet i minst 20 år. 

Produseres etter den klassiske originaloppskriften
Linoville produseres i den lille byen Narni rett nord for Roma. Produksjonen følger den klassiske originaloppskriften fra slutten av 1800-tallet, med helt naturlige ingredienser som linolje, korkmel, tremel, harpiks, jute og naturlige fargepigmenter. 

Linen – linoleum helt uten fargepigmenter
I Veneto-serien finner man den spesielle fargen linen, som er produsert helt uten fargepigmenter. Linen er marmorert i linoleumets egne naturlige farge. Mer ekte linoleum finner man ikke. 

Motstandsdyktig, lett å vedlikeholde
Den nye overflatebeskyttelsen xf gjør at overflaten på Tarketts nye linoleumskolleksjon er mattere enn tidligere og ekstremt slitesterk. Gulvet er motstandsdyktig mot både skitt og flekker uten at man trenger å bruke verken voks eller poleringsmiddel. Det er derfor enkelt å rengjøre og vedlikeholde med milde rengjøringsmetoder. Det er spesielt egnet for områder utsatt for skitt og hard slitasje, slik som skoler, kontorer og sykehus. 

Dobbelt miljømerket
Linoville er miljømerket med Svanen og er i tillegg det første linoleumsgulvet i verden som er Cradle to Cradle-sertifisert, som igjen betyr at alt materialet gulvet er laget av kan gjenvinnes.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1