Tips redaksjonen
03.01.2014

– Når vi skulle tilfredsstille ønsket om en akryl som tåler frost, var det to ting som var viktige for oss, forteller markedssjef Bjørn Ivar Høiendahl hos Relekta. For det første var det viktig at den nye akrylen hadde minst de samme gode bruksegenskapene som forgjengeren, 101 Akryl. I tillegg skulle den nye varianten være den som tålte lavest temperatur på markedet. Vi har derfor brukt tid på å komme frem til riktig produkt. Og nå er den endelig klar.

Clipper CS401 er en kompakt og ergonomisk gulvsag med kraftig konstruksjon. Maskinen har bl.a. lavt tyngdepunkt, noe som gjør den lett å manøvrere.

Gulvsagen er beregnet på tørr- eller våtsaging i betong og asfalt. Maskinen har en kraftig konstruksjon som minsker vibrasjonene og gir en stabil saging. Kappedybden stilles inn trinnløst med en sveiv, og en indikator viser den aktuelle kappedybden.
   Clipper CS401 finnes i to utførelser: en bensinmotor på 6,6 kW (9 hk) for skivediameter opp til 400 mm og en bensinmotor på 9,6 kW (13 hk) for skiver opp til 450 mm.
  
Den maksimale kappedybden er 145 mm, respektive 170 mm. Maskinen har en avtakbar vanntank på 20 liter som forenkler våtsaging på steder der tilgang til kjøling er begrenset.
   Se også www.saint-gobain-abrasives.com

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1