Tips redaksjonen
24.10.2014

Nå nye høyder med Ryobi

Hvis du har en høy hekk eller bare ønsker å beskjære frukttrærene, har Ryobi en smart løsning, en forlengbar grensager og en hekksaks med stor allsidighet.

Det nye glassfiberskaftet med lang rekkevidde gjør det enkelt å justere den totale lengden av verktøyet, helt opp til 2,7 meter, noe som gir en total rekkevidde på opptil 4 meter. Det praktiske skaftet er delt inn i tre deler og gjør samtidig verktøyet lett for plassbesparende oppbevaring. 
  Ryobis elektriske grensag (modell RPP750S), har en kraftig 750 watts motor, en bladlengde på 20 cm, automatisk kjedesmøring og en praktisk kjedestrammer. Hodet er 15 ° vinklet, noe som gir den mest ergonomiske skjærevinkelen.  
  Den nye hekksaksen (RPT4545E) er utstyrt med en kraftig 450 watts motor, laserskåret og diamantegget sverd på 45 cm og har en grenkapasitet på 20 mm. Toegget sverd gjør det enkelt å kutte store grener, og skjærevinkelen kan justeres i 4 trinn, noe som gir frihet til å kutte i vinkler helt opp til 135 °. Hekksaksen har en ergonomisk bæresele med feste for skaftet, mykt håndtak og en vekt på kun 4,1 kg.  

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1