Tips redaksjonen
11.04.2016

Nå er marmorkjøkkenet her

Som et resultat av et samarbeid mellom møbeldesigneren Jonas Lindvall og Drømmekjøkkenet vises nå en helt unik kjøkkenøy i marmor.

Fordelene med marmor er mange. I tillegg til materialets naturlige skjønnhet, er det ekstremt holdbart. Lindvall trekker også frem materialets beroligende effekt. Allerede i antikken kunne man se marmor på både kjøkken og bad. Materialet har en lang historie og ble lenge kjøpt av mennesker som ønsket å vise sin velstand. Nå ser vi derimot at marmor er en tydelig trend i interiørverdenen – ikke bare på kjøkken og bad, men også på mindre pynte- og bruksgjenstander.
   Marmor har lenge vært et attraktivt materiale å lage benkeplater av. Materialets motstandsdyktighet, holdbarhet og kalde overflate gjør marmoren godt egnet til både baking og matlagning. Nå tar designeren Jonas Lindvall og Drømmekjøkkenet marmoren til et nytt og spennende nivå. Her vises ikke bare en benkeplate, men en hel kjøkkenøy kledd i solid Carrara-marmor.
   Kjøkkenøya er bygd av rammer i hvitpigmentert ask. Dørene er kledd med 6 mm tykk marmorfiner. Benkeplaten måler 300 x 65 cm og er 10 cm tykk.
   Tidligere samarbeid mellom Jonas Lindvall og Drømmekjøkkenet har resultert i kjøkkenseriene Magnum, Zenus og den prisbelønte serien K2 fra 2011.

Kilde: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1