Tips redaksjonen
08.06.2015

Nå er Pinell GO+ til salgs i butikk

Pinell GO+ er oppgradert med Bluetooth og enkel lagring av favorittkanaler.

Den norske radioprodusenten Pinell har per dags dato solgt over 200 000 radioer. Etterfølgeren Pinell GO+, som nå er til salgs i butikk, tar med seg alt det beste fra forgjengeren og plusser på noen spennende tilleggsfunksjoner, opplyser produsenten.

Lagre dine favoritter
Nye Pinell GO+ kommer med en rekke oppgraderinger. Du kan blant annet lagre dine favorittkanaler med et tastetrykk, slik at du slipper å bla igjennom alle kanalene i menyen hver gang du vil lytte til favorittprogrammene. Med både muligheter for FM-kanaler og DAB/DAB+ har du tilgang til lokale og nasjonale radiokanaler og et bredt spekter av nye kanaler. Alle kanalene blir automatisk lagt inn på radioen, og et tydelig, lettlest display viser informasjon om kanalen du lytter til.

Støtte for bluetooth
Pinell GO+ har også støtte for bluetooth (aptX), slik at du kan spille av musikk fra smarttelefon eller nettbrett helt trådløst. Produsenten opplyser at radioen har en batterilevetid på mer enn 24 timer lenger enn noe annen digitalradio på markedet. Skulle du ønske å koble til eksterne lydkilder til radioen, kan du med Pinell GO+ enkelt gjøre det med medfølgende jack-kabel.
   En innsovningsfunksjon lar deg lytte til musikk på sengen, uten at du må tenke på å skru av radioen før du sovner. Klokke med alarm og slumrefunksjon forsikrer deg om at du våkner igjen i tide.
   Pinell GO+ er utseendemessig nesten identisk med forgjengeren og kommer i fargevalgene Brilliant Black, Frosty White, Deep Sea Green og Fiery Red.
   Pinell GO+ har en veiledende pris på 2190 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1