Tips redaksjonen
21.10.2016

Nå blir huset ditt smart

Frykt for innbrudd i ferien, vinduer man har glemt å lukke og om barna er kommet trygt hjem fra skolen. Dette er bekymringer mange bærer med seg daglig og bakgrunnen for at Panasonic nå har utviklet et smart nettverkssystem for hjemmet. 

Har du noensinne lurt på hva hunden din gjør hele dagen? Kanskje du opplever hærverk hjemme. Panasonics nye Smarte Hjem-system er en enkel måte å koble sammen smarte enheter som kamera, sensorer og smart-plugger og deretter kontrollere dette fra en enkel applikasjon på smarttelefonen eller nettbrettet. 
   Så fort man er koblet opp til systemet, kan man skru av og på tilkoblede kameraer og lamper, samtidig som det er mulig å kommunisere gjennom kameraet. Med andre ord kan du enkelt instruere et bud om hvor pakken skal legges. Systemet kan også brukes som en babymonitor med mulighet for å snakke til barnet selv om du ikke befinner deg i rommet. Bekymrede foreldre kan i tillegg legge inn varslinger når døren til huset blir åpnet og dermed få beskjed når barna er kommet trygt hjem fra skolen.
   – Hvor mange ganger har du ikke lurt på om du husket å lukke vinduet på soverommet, eller om tenåringen har kommet seg trygt hjem. Panasonics nye system for smarte hjem gjør det enkelt å sjekke, noe som betyr færre bekymringer i hverdagen, sier Casper Sandegren, Business Developer hos Panasonic Nordic.

Ferietrygt hjem
Det er mange som kvier seg for å forlate hjemmet i ferien av frykt for innbrudd. Ved å benytte seg av rutinefunksjoner kan lyset skrus av og på til forskjellige tidspunkt og dermed sikre at huset ikke ser tomt ut. Signalet er i tillegg stabilt på opptil 300 meter, noe som betyr at du kan bli varslet så fort det er bevegelse i uthus, boder og garasjer. Det er med andre ord mulig å skreddersy systemet til å passe deg og din families behov.
   – Systemet er designet med tanke på familiens individuelle behov. Tidligere har de smarte enhetene bare hatt et spesifikt bruksområde, men vi mener det er behov for et system som i større grad forenkler livet framfor å gjøre det mer komplisert, sier Casper Sandegren, Business Developer hos Panasonic Nordic.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1