Tips redaksjonen
09.12.2016

NMP03 – den minste i sitt slag

KNFs mikrogasspumpe NMP03 tilbyder enestående ytelse når det gjelder effektforbruk, sugehastighet og linearitet. Den er ideell til medisinsk bruk og til sikkerhetsapplikasjoner. Dette opplyser KNF i en pressemelding.

Med en lengde på bare 24,2 mm (med børstemotor) setter den nyeste membrangasspumpen fra KNF en ny standard for kompakt design. NMP03-pumpen er også en virkelig lettvekter (fra 11 g). Med en gjennomgående linearitet kan den pumpe gass fra noen milliliter opp til 500 ml/min.
   På grunn av sin kompakte konstruksjon og effektivitet er NMP03-pumpen særlig egnet for bruk i bærbare og batteridrevet utstyr, inkludert håndhollte instrumenter for måling av utslipp og sporing af narkotika og sprængstoffer.
   NMP03-pumpen passer også godt i forbindelse med bruk av medisinsk udstyr. I laboratoriet kan pumpen for eksempel brukes til håndholdte pipette.
   I og med at NMP03-pumpen er svært stillegående, er den ideell for bruk i umiddelbar nærhet av pasienten, for eksempel ved sårbehandling (NPWT) eller pasientovervåking.
   For mer informasjon kontakt KNF Neuberger AB, Telefon: +46 8 744 51 13 eller info@knf.se

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1