Tips redaksjonen
04.01.2016

NCC utvikler en levende bydel på Helsfyr

NCC kjøper tomteområde på Valle Hovin av Vålerenga Kultur og Idrettspark AS for å utvikle 60 000 kvadratmeter kontor bestående av opptil fem kontorbygg. 

– Gjennom dette tomtekjøpet har NCC gjort det mulig for Vålerenga å realisere vår drøm om egen stadion. NCC var tidlig med i prosessen rundt planleggingen av nytt stadionområde og har vært en solid støttespiller, både faglig og finansielt for Vålerenga gjennom hele prosessen, sier Tom Krøning, styreformann i Vålerenga Kultur og Idrettspark AS.
   NCC har god kjennskap til Helsfyrområdet. Tidligere har selskapet utviklet og bygd blant annet Fyrstikktorget, Helsfyr Panorama og sitt prisbelønte hovedkontor i Østensjøveien 27, som sto ferdig i desember 2013.
   – For oss i NCC er det spennende å kunne være en del av denne områdeutviklingen. Vårt mål er at Valle Hovin med sin nye stadion, nye boligområde, barnehage, skole og nye arbeidsplasser vil bli en bærekraftig og levende bydel, sier Manne Aronsson, administrerende direktør NCC Property Development. I tillegg til moderne kontorlokaler planlegges det ulike handels- og servicetilbud på gateplan i de nye byggene.
   Kontorbyggene sertifiseres i henhold til miljøsertifiseringssystemet BREEAM NOR. Dette innebærer økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk.
   – Med nærheten til nye Vålerenga stadion og servicetilbudene som vil finnes der, kollektivknutepunkt og samtidig nærhet til sentrum mener vi det nye kontorområdet vil være attraktivt i leiemarkedet. Byggene vil samtidig ha en god profilering mot motorveien og stadionområdet, sier Aronsson. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1