Tips redaksjonen
04.01.2018

NCC signerer for 220 millioner på Kjellstad i Lier

28. desember signerte NCC sin tredje kontrakt med Holtefjell Eiendom om utvikling og bygging av Kjellstad Næringspark langs E18 i Lier.

NCC bygger både første og andre byggetrinn i den 14 000 kvadratmeter store næringsparken. Arbeidene med første byggetrinn er allerede i gang og ferdigstilles i desember 2018.
   – Dette er et viktig prosjekt, ikke bare for NCC og Holtefjell, men også for Drammensregionen. Bygget blir BREEAM-sertifisert og et av Buskeruds mest miljøvennlige næringsbygg. Samtidig ser vi at tidligfasesamarbeidet med Holtefjell om utviklingen av området har fungert veldig bra. Vi gleder oss nå til å realisere prosjektet for Holtefjell, sier Are Strøm, leder i NCC Building Norge.
  
Arbeidene med første byggetrinn omfatter 8 400 kvadratmeter og forventes ferdigstilt desember 2018.
  
NCC Building og Holtefjell Eiendom har samarbeidet om prosjektet i et års tid allerede, og utviklerne har frem til nå holdt kortene tett til brystet.

Flytter inn i Drammensregionens første BREEAM-sertifiserte næringsbygg
NCC utvikler kontorbyggene i tett dialog med Drammensbaserte Holtefjell Eiendom som eier næringstomten. Byggene kommer til å ha en sterk miljøprofil med blant annet BREEAM Very Good-standard, en høy gjenvinningsgrad og utslippsfri byggestrøm.
  
– Det er mange brikker som skal på plass og tett samarbeid er viktig. Vi har involvert oss tidlig med Holtefjell og utvikler bygget i tett dialog med dem. Vi ser bare fordeler ved slike tidlige samarbeidsprosjekter da vi får utnyttet hverandres kompetanser bedre enn ved tradisjonelle arbeidsmåter. Vi har også besluttet å flytte vårt lokale kontor til dette bygget, sier Thomas Trygsland Olsen, prosjektleder i NCC Building.

Tidlig på banen
Kjellstad Næringspark-prosjektet dukket opp på NCC-radaren høsten 2016. Selskapet kom tidlig i dialog med Holtefjell Eiendom og det ble inngått en avtale om utvikling av Kjellstad Næringspark.
  
– Tidlige samspillsentrepriser er en viktig del av var strategi fremover. Kjellstad Næringspark kommer til å gi oss muligheten til å ytterligere utvikle konkurransekraft på slike prosjekter fremover, avslutter Strøm.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1