Tips redaksjonen
08.05.2017

Myhrvold-Gruppen: – FREJA føler et eierskap til våre varer

– Rennommé er en av våre viktigste verdier, Sier Kolbjørn Tjørswaag, økonomisjef i Myhrvold-Gruppen, leverandør til Næringsmiddelbransjen. Myhrvold-Gruppen, med en årlig omsetning på rundt 500 millioner kroner, har eksistert i 108 år. Gjennom disse har selskapet bygd gode relasjoner og har et svært godt rykte. For fortsatt å være en betydelig aktør med kvalitet og leveringstrygghet i fokus har de valgt FREJA Transport & Logistics som totalleverandør av transport, fortolling og logistikktjenester.

Som viktig leverandør til næringsmiddelbransjen, med hovedfokus mot storhusholdning, dagligvare- og matvareproduksjonsindustrien, har den tradisjonsrike Myhrvold-Gruppen utviklet seg i takt med teknologi og trender. For å tilfredsstille et stadig krevende marked, presset på tid, kvalitet og pris sørger de for kompetanse på egne produkter og gir verdi til kunden gjennom rådgivning rundt funksjonalitet, image, nytenking og kostbesparelser.

Engasjerte logistikkmedarbeidere
– Det er viktig for oss med samarbeidspartnere som involverer seg, og som bidrar til å sikre leveringer i henhold til våre kunders forventninger – og som gjerne leverer en opplevelse av kvalitet. Ved å velge FREJA som totalleverandør blir logistikken ivaretatt av engasjerte medarbeidere med god oppfølging og overblikk samt eierskap til varene, kommenterer Kolbjørn Tjørswaag, økonomisjef i Myhrvold-Gruppen.
   Kristin Johansen, Key Account hos FREJA, forklarer suksessfaktorene: –Vi kombinerer import fra utlandet, lagring og mellomlagring, fortolling og distribusjon samt service og god kommunikasjon i alle ledd. Dette gir forutsigbarhet for Myhrvold-Gruppen’s innkjøpere, prosjektledere og ikke minst kunder.

Norges råeste fjellkjøkken
Et av de prestisjefylte oppdragene Myhrvold-Gruppen leverer denne våren, er Norges råeste fjellkjøkken, en del av prosjektet Skylift Hoven som åpnes av Dronning Sonja 20. mai i år. Reidar Skartveit, prosjektleder hos Myhrvold-Gruppen, har vært involvert i Skylift Hoven fra start og lar seg fortsatt imponere av alle mulighetene dagens teknologi åpner for. Kjøkkenet på Hoven Loen blir et av vår tids mest moderne kjøkken og skal befinne seg på toppen av fjellet Hoven, 1011 meter over havet. Nylig ble deler av kjøkkenet stilt ut på messa SMAK på Lillestrøm før den ble rengjort, pakket ned og hentet av FREJA. Kjøkkenet står nå på lager hos FREJA til det skal fraktes til Loen og installeres rett etter påske.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1