Tips redaksjonen
15.03.2017

Mutleie AS er etablert

– Det er med stor glede og entusiasme vi melder at Mutleie AS er etablert i nye lokaler på Kløfta mellom Gardermoen og Oslo, opplyser daglig leder Odd Petter Pedersen.

– Vi er foreløpig en liten, men fleksibel administrasjon og styre med lang erfaring fra utleiebransjen, sier Pedersen.
   Eierne bak Mutleie AS, som driver med maskinutleie, er Gimlegruppen og Emaskin AS. Daglig leder Odd Petter Pedersen har mer enn 30 års erfaring fra entreprenør og utleiebransjen. Han forteller at kjerneområdene vil være maskiner og utstyr til bygge- og anleggsbransjen, men landbruk og andre relaterte maskinbrukerbransjer er også relevante.
   – Vi vil blant annet satse på miljømaskiner, som det er en økende etterspørsel etter.  Vi har store ambisjoner på det norske markedet, og vi vil jobbe hardt for å ta vår andel. Vårt mål er å løse kundens behov til markedets beste priser, forteller Pedersen. På maskinsiden har Mutleie inngått et tett samarbeid med blant annet Wacker Neuson AS, sier Pedersen.
   – De ble valgt på grunn av den unike produktbredden, at de er en kjent merkevare i bransjen, og at de er en fleksibel partner med kort responstid, sier Pedersen og kan fortelle at de Mutleie bare har nye maskiner i utleieparken. – Vi gleder oss til å møte kundene, avslutter han.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1