Tips redaksjonen
04.03.2015

Musikk i dusjen

Nå gjør Sandberg det veldig enkelt for alle som ønsker god lyd i dusjen.

Sandberg har nettopp lansert Sandberg Bluetooth Shower Speaker. Det er en spesialbygd, IPx4-sertifisert høyttaler. Det betyr at den tåler vannsprut fra alle kanter. Høyttaleren er trådløs med Bluetooth og festes enkelt i dusjen med sin sterke sugekopp.
   Høyttaleren har et innebygd oppladbart batteri som har nok strøm til opptil seks timers spilletid. Man kan dermed dusje mange ganger på én opplading.
   Man kan bruke alt fra en vanlig mobiltelefon eller musikkspiller til et nettbrett eller en laptop. Så lenge enheten har Bluetooth. Det er raskt og enkelt å koble enhetene trådløst sammen.
   Høyttaleren er utstyrt med en mikrofon og taster slik at du både kan besvare samtaler og legge på. Så hvis telefonen ringer mens du er i dusjen, kan du svare på samtalen uten å stå og dryppe på gulvet med et håndkle rundt livet.
   Det er også knapper for å skru volumet opp og ned og for å bytte spor.
   En IPx4-høyttaler kan brukes overalt der det er fare for at den utsettes for vannsprut eller regn, for eksempel på camping, terrassen eller under en musikkfestival. Den fungerer også uten at det kommer vann på den. Den er derimot ikke godkjent for å bli dyppet i vann.
   Sandberg Bluetooth Shower Speaker er på vei ut i butikker og nettbutikker nå. Den kan kjøpes på nett fra www.sandberg.it der man også kan finne nærmeste forhandler.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1