Tips redaksjonen
15.08.2016

Museumsopplevelser med ny teknologi

Panasonic viste frem sine løsninger for sikkerhet og visuell fremstilling på museumskonferansen ICOM Milano 2016.

Konferansens høydepunkt var fremvisningen av «Ancient times seen through a modern lens», et samarbeidsprosjekt som har som mål å vise hvordan man kan gi besøkende til museum en unik opplevelse ved bruk av moderne teknologi. Det er Moesgaard Museum og CAVI (Centre for Advanced Vizualization and Interaction) som står bak.
   På standen viste Panasonic sin innovative hybrid-belysningsprojektor Space PlayerTM som gjør det mulig å enkelt dele innhold via en mobil app. Dette gjøres via Panasonics nye LED displayteknologi Light ID, som  kan brukes til deling av informasjon, underholdning, veiledning og annonsering.
   – Dagens høyteknologiske samfunn gjør det ekstra viktig for museer å skape underholdende og interaktive utstillinger. Teknologi som Light ID gjør dette mulig. Når vi dessuten inkluderer vår sikkerhetsteknologi, kan vi bidra til å eliminere flaskehalser gjennom å automatisere veivisning på attraksjonen og samtidig få en bedre forståelse for demografien blant de besøkende, sier Hartmut Kulessa, Europeisk markedssjef for projektor-produkter i Panasonic.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1