Tips redaksjonen
11.12.2019

Motorola one hyper

Motorola presenterer motorola one hyper, en ny smartelefon med et banebrytende kamerasystem.

Mobilenha et ultra høyoppløselig 64 megapixel hovedkamera og et 32 megapixel pop-up selfiekamera, et uavbrutt 6,5 tommers full HD+ display fra kant til kant, og et kraftig ladesystem med et massivt batteri.
   Motorola one hyper har et 4000 mAh batteri som kan gi mobilen din nok strøm til 38 timers sammenhengende bruk. Med sin 45W Hyper Charging-teknologi introduserer den også en helt ny ladeform. Teknologien gir 12 timers strøm på bare ti minutter, og på bare 30 minutter lader den opp batteriet til 75 prosent.        
   Med pop-up selfiekameraet på  32 megapixler som er skjult under displayet, er du alltid klar til å knipse både selfier og detaljerte portretter. Befinner du deg i mørket eller et sted med lite lys, vil nattsyn-modusen og Quad Pixel-teknologien sørge for fire ganger økt lyssensitivitet. Kameraet har en beskyttende fallmekanisme som trigger telefonen til å automatisk slå seg sammen under et uventet fall eller når telefonen faller med fronten først.
   Produsenten opplyser at hovedkameraet på 64 megapixler har Night Vision og Quad Pixel-teknologi og leverer krystallklare bilder, selv når du beskjærer og forstørrer bildene. Med laser-autofokus fokuserer det umiddelbart, selv i mørket. Du kan også bytte til vidvinkellinsen på 118° for å ta bilder som fanger opp fire ganger så mye av landskapet.
   Takket være Google CameraX API kan tredjeparts apper som Instagram dra fordel av kunstig intelligens-teknologien i kameraet, som HDR, nattsyn og portrettmodus. Dermed blir bildene like flotte i feeden din, uansett hvilken app du bruker når du tar dem.
   Veiledende utsalgspris i Norge er 3990 NOK.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1