Tips redaksjonen
11.04.2016

Mills og Norges Olympiske Museum har inngått 10-årig samarbeidsavtale

Samarbeidsavtalen med Mills, som eies av matvarekonsernet Agra, innebærer at Agra og Mills vil benytte både Norges Olympiske Museum og Maihaugen til arrangementer og aktiviteter i årene som kommer.

– Vi gleder oss over all støtte og engasjement og ser frem til å ha en stort norsk merkevarebedrift som Mills som samarbeidspartner til Norges Olympiske Museum og Maihaugen. Det gjør det ekstra spennende å ha med Mills på laget på grunn av selskapets posisjon som merkevareleverandør og tilknytningen til regionen og OL på Lillehammer, sier administrerende direktør Jostein Skurdal i Stiftelsen Lillehammer Museum. Det er Stiftelsen Lillehammer museum som drifter både Maihaugen og Norges Olympiske Museum.

En spennende kombinasjon
Knut G. Heje, konsernsjef i Agra, mener at Norges Olympiske Museum var et naturlig og spennende valg for en samarbeidsavtale. – Både fordi vi var sponsorer under OL-94 og ønsket å bidra til å formilde stolte olympiske øyeblikk, men også fordi vi mener at kombinasjonen av et OL-museum og Maihaugens fantastiske fasiliteter er en spennende kombinasjon, sier Heje.

Fakta om Agra Mills og Norges Olympiske Museum
Agra er et av Skandinavias største merkevarebaserte næringsmiddelkonsern med selskaper i Norge (Mills DA), Sverige (Foodmark Sweden AB) og Danmark (Stryhns AS). Mills DA representerer hele verdikjeden innenfor næringsmiddelproduksjon og omfatter en rekke kjente produkter i dagligvaremarkedet representert ved merkevarer som Mills, Delikat, Melange, Soft og Vita hjertego. Agra-konsernet har i dag 970 ansatte og en omsetning på 3,5 milliarder NOK.
  
Norges Olympiske Museum åpnet dørene på Maihaugen i 2016. Gjennom interaktive installasjoner, multimediale presentasjoner og originale gjenstander kan besøkende oppleve uforglemmelige øyeblikk fra den olympiske historien. Med bistand fra de internasjonalt anerkjente museumsskaperne Mather & Co og Centre Screen Ltd. har Norge fått et museum i verdensklasse, og Idretts-Norge har endelig fått det museet det fortjener. Museet viser den globale OL-historien helt fra antikken til nåtid, men har også viet en stor plass til å vise Norge som vertsnasjon for tre olympiske leker, sammen med folkefest og norske pionerer og idrettshelter. 
   Norges Olympiske Museum ligger på Maihaugen på Lillehammer. Museet har som formål å samle, bevare, formidle, dokumentere og drive forskning i materiale fra den olympiske historie, med hovedvekt på norsk olympiske historie og norsk idrettshistorie generelt. OL-museet er interaktivt og moderne og byr på spennende opplevelser av spektakulære olympiske øyeblikk.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1