Tips redaksjonen
20.01.2016

Miljøvennlig membran

Relekta har lansert miljøvennlige lim, tettemasser og membraner gjennom produktserien Tec7 Aquastop.

– Tec7 Aquastop-produktene tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM NOR og er fri for isocyanater, skadelige løsemidler, ftalater og VOC. De inneholder heller ikke bitumen eller gummi, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Produktene er enkle å bruke da ingen primer er nødvendig. De kan påføres på fuktige overflater og er umiddelbart vanntette. Dessuten har de utmerket vedheft til de fleste bygningsmaterialer, herder raskt, er UV- og værbestandig, og de har god kjemisk motstand.
   Aquastop Liquid er en flytende, selvutjevnende MS-polymer som etter herding skaper en sømløs og 300 prosent elastisk membran for bruk til vanntetting, reparasjon og vedlikehold. Aquastop Paste er en tyktflytende smørbar membran som er godt egnet også ved vertikale påføringer, og som egner seg til både fylling, reparasjon, liming og vanntetting. Aquastop Tec & Seal har de samme egenskapene som Aquastop Paste. Men den kommer i patronform og er derfor godt egnet for for mer vanskelig tilgjengelige steder som eksisterende forseglinger, sprekker og hulrom, skjøter og fuger, både innen- og utendørs. Den skal også fungere godt som asfaltlim.
   Tec7 Aquastop-produktene markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail og selges i bygg- og jernvarehandlere over hele landet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1