Tips redaksjonen
15.11.2019

Microtemp-termostat med stemmestyring via Google Home

Micro Matic Norge AS lanserer integrasjon mot Google Assistant for termostaten Microtemp WiFi MWD5.

Spennende muligheter med Google Home
Ved å stille spørsmålet «Hei Google, hva er temperaturen på badet» ut i rommet, leses innstilt og reell temperatur opp. Tilsvarende kan man via enkle stemmekommandoer heve og senke varmen i ulike rom og soner.
   Tilknytningen til Googles digitale assistent gir også nye og spennende muligheter for å koble varmestyringen sammen med andre funksjoner i hjemmet. Ved å kombinere flere ulike produkter og enheter i ett scenario, som for eksempel styring av lys, solskjerming, lyd og varme, kan man sette dem alle til en forhåndsprogrammert innstilling via én enkelt kommando, fremfor å justere dem alle manuelt. Dette er med på å gjøre boligen litt smartere, og hverdagen litt enklere.

Kvalitet og brukervennlighet

Ifølge leverandøren gir  Microtemp MWD5 kvaliteten, monterings- og brukervennligheten man forventer fra en Microtemp-termostat. Termostaten bygger bare 22 mm inn i veggboks og er kompatibel med de fleste følere. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk. Termostaten tilkobles 2,4GHz WiFi manuelt eller med push button WPS. Appen «Microtemp WiFi MWD5» lastes ned gratis fra App Store eller Google Play og inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel.

Mange designvarianter

Termostaten har en 2" TFT berøringsskjerm med farger som gir et moderne uttrykk. I tillegg er den tilgjengelig med deksler i flere farger, og er kompatibel med lekre designrammer fra den anerkjente kvalitetsprodusenten Gira for dem som ønsker best mulig finish og tilpasning til interiørdesignet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1