Tips redaksjonen
21.06.2018

Micro Matic leverandør av Mennekes ladestasjoner

Sortimentet omfatter ladere for alle elbiler og plug in-hybrider, og smarte løsninger for lastfordeling og betaling.

Den verdensledende elektroprodusenten Mennekes er en betydelig aktør innenfor el-drevet transport. Firmaet er OEM-leverandør til de fleste store bilprodusentene og kjent for å ha utviklet «Type 2-pluggen» som har blitt europeisk standard for ladeplugger. Produktene produseres i Tyskland. I 2014 vant Mennekes den kjente Red Dot-prisen for sitt design på ladestasjonene i Amtron-serien.

Komplett sortiment for billading
Produktsortimentet Micro Matic nå kan tilby, består av alt fra enkle ladestasjoner til systemer for laststyring som kan tilkobles betalingsløsninger. Som tilbehør tilbys blant annet Mode 2 og Mode 3 kabler med Type 1 eller Type 2 plugg.
   Compact er en serie med enkle Mode 3 ladestasjoner for sikker hjemmelading. Disse ladestasjonene kan fås med effekter opp til 11kW og med Type 1 eller Type 2 plugg. Alle kommer med 5 meter integrert kabel og kabeloppheng. På modellene Compact R medfølger jordfeilbryter type B til montering i anlegget.
   AMTRON er en serie avanserte Mode 3 ladestasjoner med effekter opp til 22kW. Ladestasjonene leveres med integrert kabel på 7,5 meter og Type 1 eller Type 2 plugg eller med Type 2 stikk. Amtron er tilgjengelig med eller uten integrert jordfeilvern, og alle har integrert digital strømmåler. På enkelte modeller er det mulighet for appstyring og brukerautorisering med RFID-brikke.
   Laststyring med eMobility Gateway sikrer tilstrekkelig lading til alle tilkoblede enheter og bidrar til å unngå kostbare forbrukstopper. Gatewayen kan tilkobles opptil 16 Amtron ladestasjoner via RS 485-bus, og er tilrettelagt for kommunikasjon med betalingsløsninger via OCPP. På modellene Xtra og Premium kan man enkelt lese ut periodiserte forbruksdata tilknyttet den enkelte bruker for oversikt eller etterfakturering av reelt forbruk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1