Tips redaksjonen
11.04.2016

Micro Data Center beskytter pasientdata

Sju Micro Data Center fra Rittal sikrer at pasientdata er tilgjengelig når det trengs. Det er sykehuset Oberlausitzer Bergland i Tyskland som har valgt systemet for maksimal beskyttelse av IT-infrastrukturen på minimalt med plass.

Rittal Micro Data Center møter kundens fysiske sikkerhetsbehov når et tradisjonelt sikkerhetsrom er for stort for behovet, og for kostbart.

Beskytter backup
Sykehuset bruker i dag systemløsningen med Rittal Micro Data Center på sine enheter i
Zittau og Ebersbach. Det er totalt sju Rittal Micro Data Center i drift som en IT-sikkerhetsløsning for pasientdata. Med beskyttet backup er pasientdata tilgjengelig kontinuerlig.
   – Vi stiller høye krav til vår IT-infrastrukturs fysiske sikkerhet, sier Romain Seibt, som er ansvarlig for IT-avdelingen på Görlitz medisinske senter. Et stort datasenter med et sikkerhetsrom ville ha overskredet vårt budsjett. Med Micro Data Center som en backup-løsning på to steder tilbyr Rittal oss en teknologi som dekker våre behov, og som fleksibelt kan utvides når som helst.

Beskytter mot brann og andre farer
Rittals sikkerhetssafer beskytter ikke bare IT-prosesser, de tilbyr også beskyttelse mot fysiske farer som brann, vann, støv, røyk eller uautorisert adgang. Den sikre IT-infrastrukturen betyr at pasientdata er tilgjengelig for ca. 800 leger, sykepleiere og annet helsepersonell når det er nødvendig.

Tilbehør
Rittal Micro Data Center har mye utstyr. Overvåkingssystemet Rittal Computer Multi Control (CMC) III kontrollerer at sikkerhetssafen fungerer som den skal. Systemet setter i gang en alarm om temperaturen eller luftfuktigheten er for høy, eller det er uautorisert adgang. Hvis det begynner å brenne, reagerer DET AC brannalarm og brannslukningssystem raskt og pålitelig. Strømforsyningen utføres av den intelligente strømfordelingsenheten Power Distribution Unit (PDU) og Power System Module (PSM).

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1