Tips redaksjonen

Ace Aquatec vant Innovasjonsprisen

Aqua Nor mottok i alt 28 søknader til årets Innovasjonspris fra bedrifter i 14 land, inklusiv Norge. Det var hele 64 prosent flere søknader enn ved forrige Aqua Nor i 2015. Ace Aqutec fra Skottland gikk av med seieren.

Les mer »

Skottland samler seg på Aqua Nor

Ti skotske selskaper forbereder seg nå til sin Aqua Nor-deltagelse. De skal stå samlet på den aller første skotske paviljongen gjennom tidene – og de gleder seg til å vise frem både styrkene og ambisjonene til den skotske havbruksnæringen, så vel som den akademiske forankringen som har vært en stor del av vekstgrunnlaget deres.

Les mer »

Ta storlaksen fra messeområdet!

I år har messedeltakerne muligheten til å fiske villaks med stang direkte fra messeområdet i forbindelse med Havfruen Fiskefestival. Aqua Nor er den eneste havbruksmessen i verden som omringes av en bugnende lakseelv. Nidelva er som vanlig full av fet laks – som deltakerne nå altså får muligheten til å fange fra messeområdet.

Les mer »

Rekordmange søknader til Stiftelsens Innovasjonspris

I alt 28 søknader til Innovasjonsprisen på kr 100 000 er kommet inn til Aqua Nor-kontoret ved søknadsfristens utløp 1. mai. Det er 36 prosent flere søknader enn sist det var rekord – i 2011.

Les mer »

 Makeweb 4.1