Tips redaksjonen
02.02.2017

Mer dokumentasjon for Tec7-produkter

Tec7 er ofte etterspurt til bruk i nybygg og på vedlikeholdsprosjekter der produktspesifikasjoner defineres gjennom stadig endrede miljøkrav. Ny sertifisering bekrefter nå at Tec7 tilfredsstiller emisjonskravene til Breeam-Nor.

– Inneklima og sertifisering innenfor dette området er viktigere enn noen gang, sier produktsjef Lars Petter Bjaaland. Tec7 har nå fått sertifiseringen Emicode EC1+, som er kravet satt til fugemasser for at et Breeamprosjekt skal kunne oppnå beste karakter.
   – På bakgrunn av andre testresultater har Tec7, sammen med Flex7 og Tec7 Deck Caulk, også blitt godkjent for bruk i forbindelse med Marine Equipment (MED). Dette bekreftes gjennom sertifiseringen utstedt av DNV-GL (Det Norske Veritas og Germanischer Lloyd).
   – Med nøyaktig de samme egenskapene som før bekrefter Tec7 med disse testresultatene sin plass når det gjelder kvalitet og miljø, avslutter Bjaaland. Tidligere sertifiseringer og testresultater forteller blant annet at Tec7 er ftalatfri, godkjent som fugemasse for baderom, næringsmiddelgodkjent og velegnet til tetting mot radon.
   Tec7-produktene markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i bygg-, VVS-, farge- og jernvarehandlere over hele landet. Se www.tec7.no for mer informasjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1