Tips redaksjonen
30.12.2013

Med godt grep i regn og kulde

For å gi en behagelig dag på jobben har Guide nå utviklet et nytt sortiment arbeidshansker som er både vind- og vanntette, og som samtidig gir et godt grep. Den nye kolleksjonen har en patentert membranteknologi, OutDry, som Guide er alene om i Europa.

Patentert lamineringsteknikk
Guide er først ute i Europa med OutDry innenfor arbeidshansker. Det som skiller Guide OutDry fra andre arbeidshansker, er blant annet den patenterte lamineringsteknikken som gjør at hanskene er både vind- og vanntette. Membranen lamineres direkte på innsiden av hanskens ytre materiale, noe som gjør at eventuelle lekkasjepunkter ved sømmer blir stoppet.
   – Å arbeide utendørs på denne tiden av året setter høye krav til hanskene. Guide OutDry holder hanskene helt tørre og passe varme uten at man mister grepet. Man skal kunne utføre arbeidet sitt raskt og sikkert også ved ekstreme værforhold, sier Roger Rasmussen, varemerkeansvarlig i Guide.

Ytre materiale og fôr i ett
Spesielt for OutDry-sortimentet er også at hanskenes ytre materiale og fôr sitter sammen, noe som er en forskjell fra de tradisjonelle membranhanskene. Dermed unngår man at det samles vann mellom materialene – noe som både kjøler ned hånden og gir et nedsatt grep. En annen viktig fordel med Guide OutDry er at fôret alltid sitter på plass og ikke klumper seg sammen når man tar av eller på hansken.
   – Guide OutDry er bygd opp slik at hånden ikke glir i hansken, noe som gir et ekstremt bra grep. Et bra grep kan være livsviktig ved risikofylt arbeid i ekstreme værforhold, avslutter Roger Rasmussen.
 
  Hanskene kan kjøpes hos bygg- og industriforhandlere fra oktober. Innledningsvis lanseres to modeller, en med tynt fôr, Guide 18 OutDry samt Guide 14W med tykkere fôr for kjøligere dager. Modellene koster ca. 350 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1