Tips redaksjonen
08.12.2017

Mazda viser nytt flaggskip på L.A. Auto Show

Mazda Motor Corporation avduket en omfattende oppdatering av Mazda6 Sedan på Los Angeles Motor Show.

Mazdas menneskeorienterte designfilosofi har vært sentral i utviklingen av det nye flaggskipet, som kommer med både oppdatert motor- og sikkerhetsteknologi og en rekke nye designdetaljer.
   Motorutvalget inkluderer bensinmotoren SKYACTIV-G 2.5 med sylinderdeaktivering som sømløst bytter mellom 2 og 4 operative sylindre for å forbedre reelt drivstofforbruk uten å gå på bekostning av ytelsene.
   Når det gjelder utseende og styling, har designerne forsterket følelsen av kvalitet både utvendig og innvendig på nye Mazda6. Bilens frontparti er redesignet, blant annet med en markant ny grill, og innvendig er det tatt i bruk eksklusive, nye materialer, for eksempel japansk treverk som vanligvis benyttes i musikkintrumenter. Til sammen gir alle forbedringene bilen et forsterket uttrykk av sofistikert eleganse.
   Et enda bredere utvalg i-ACTIVSENSE sikkerhetsutstyr er tilgjengelig for å hjelpe føreren til å identifisere potensielle farer og redusere sannsynligheten for uhell eller skade. Mazda Radar Cruise Control (MRCC) kommer nå med stop & og-funksjonen kjent fra CX-5, og den nye Mazda6 kan I tillegg utstyres med 360° View Monitor.
   Andre høydepunkter på Mazda-standen i Los Angeles var designkonseptet Mazda VISION COUPE, prototyp racingbilen Mazda RT24-P og MX-5 «Halfie», som er en fusjon mellom racingbil og produksjonsmodell.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1