Tips redaksjonen
17.01.2018

Maxbo Proff lanserer «Byggeplasstjenester»

Maxbo Proff lanserer nå «Byggeplasstjenester» som skal gjøre arbeidsdagen på byggeplassen enklere og mer effektiv.

– Tjenesten er en del av Maxbos mål om å i større grad hjelpe kunder gjennom hele prosjektet, sier Erik Muldorff Frellsen i Maxbo Proff.
   Tjenesten inkluderer en egen fagspesialist på verktøy og festemidler som følger opp kunden på byggeplass, utlånscontainer til oppbevaring av verktøy og festemidler og mulighet for test av nye produkter – alt levert kostnadsfritt og på byggeplassen.
 
Egen rådgiver
– Vi vet at tid er penger for kundene, og det er mye som gjør at arbeidet på en byggeplass kan stoppe opp. Det er for eksempel et lite hyggelig regnestykke hvis byggeprosessen stopper fordi man går tom for festemidler eller har verktøy som ikke fungerer. Med Byggeplasstjenester får kunden en løsning som fjerner en viktig kilde til forsinkelser, sier Erik Frellsen, som er prosjektleder for den nye tjenesten til Maxbo Proff.
   Med Byggeplasstjenester får kunden en dedikert fagspesialist på verktøy og festemidler som følger byggeprosjektet hele veien. Fagspesialisten følger opp byggeplassen jevnlig og rådgiver kunden og sørger for at kunden har det de trenger av verktøy og festemidler tilpasset de ulike byggefasene for å holde byggeplassen effektiv og kvaliteten høy.
   I «Byggeplasstjenester» ligger muligheten til å ha en egen container på byggeplassen, kostnadsfritt levert, for å få best mulig oversikt og kontroll.
 
Tilbyr verktøy-testing
Som en del av «Byggeplasstjenester» vil Maxbo gjøre det mulig å teste nye produkter ute på byggeplassen.
   – Da kommer vi kjørende ut med en egen varebil full av de nyeste verktøyene og festemidlene, slik at man kan prøve dem i sitt rette miljø, sier Frellsen.
   I samarbeid med Hitachi vil det være mulig å leie verktøy til byggeplassen, gjennom tjenesten Hitachi Fleet Control.
   Byggeplasstjenester er allerede testet på flere pilotkunder.
   – Tilbakemeldingen er at dette gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående, sier Frellsen.
   Maxbo vil i første omgang tilby byggeplasstjenester i Oslo og Akershus, og i løpet av 2018 utvides tjenesten til resten av landet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1