Tips redaksjonen
20.07.2015

MSC Cruises starter byggingen av neste generasjons skip

MSC Cruises har satt i gang byggingen av det første skipet i neste generasjons Vista-klasse. Under en seremoni ved STX-verftet i Frankrike ble det avslørt at det nye skipet vil få navnet MSC Meraviglia. Det første Vista-skipet er en del av MSC Cruises' omfattende plan om å doble kapasiteten med opptil syv nye skip innen 2022. Allerede i juni 2015 er det ventet at de første cruisene med MSC Meraviglia vil kunne bestilles.

– MSC Meraviglia er det største og mest innovative cruiseskipet som noensinne har blitt bygd av et europeisk cruiserederi, sa MSC Cruises’ styreformann, Pierfrancesco Vago, under den tradisjonelle stålseremonien.
   I stålseremonien ble det første stålet kuttet ut, og det markerte starten på byggingen av et nytt skip. MSC Meraviglia og andre skip i Vista-klassen vil være preget av høyteknologiske løsninger og inspirerende design, blant annet mer åpne områder og en innendørspromenade som strekker seg over tre dekk. En 480 kvadratmeter stor LED-skjerm kommer til å utgjøre taket til innendørspromenaden, som en digital himmel som skaper ulike atmosfærer. Skipet får også spesialutformede familielugarer, sport- og rekreasjonsområde med tilstøtende badeland, en storslagen teatersal og lounger med panoramautsikt. Den eksklusive MSC Yacht Club utvides med etasjesuiter, en privat lounge og restaurant.
   Det banebrytende skipet skal leveres mai 2017 og kommer til å ha plass til 5700 gjester. Utformingen gjør det mulig for henne å komme inn i de fleste av verdens cruisehavner og dermed tilby et bredt utvalg av destinasjoner. Den første sommeren vil hun seile i det vestlige Middelhavet, og allerede i juni 2015 forventer man at cruisene skal være klare for bestilling.
   MSC Meraviglia er det første av to identiske skip i Vista-klassen som skal bygges ved STX-verftet. Det andre skipet er planlagt levert i 2019, og det er opsjon på ytterligere to skip.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1