06.08.2020

MMD lanserer nye Philips 498P9

MMD, den ledende skjermspesialisten og merkevarelisenspartner for Philips-skjermer, lanserer nye Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide buet LCD-skjerm, en 49” (48,8" / 124 cm diag.) skjerm utformet for fagfolk.

Med 498P9 slipper du alle distraksjoner og får en god løsning for øynene dine takket være den buede 1800r-skjermen som sikrer mindre bildeforvrengning og et bredere synsfelt, noe som speiler den naturlige formen på øyet og omslutter brukeren.

Designet for arbeid
Med MultiView-teknologien kan brukere koble til både stasjonær og bærbar PC, siden den åpner for aktiv dobbel tilkobling og visning. Den innebygde MultiClient Integrated KVM-bryteren sørger for at man kan bruke to separate enheter samtidig med ett sett med skjerm, tastatur og mus. Du trenger bare å trykke på knappen for å bytte mellom kildene.
   Philips 498P9 har også en lang rekke tilkoblingsmuligheter, som DisplayPort, HDMI og USB 3.2. For maksimal komfort og effektivitet har skjermen en Compact Ergo Base, en brukervennlig skjermfot fra Philips som kan vippes, dreies og justeres i høyden slik at hver enkelt bruker kan tilpasse stillingen etter eget ønske. Med visualiseringsløsningene LowBlue Mode og Flicker-free Technology sørger skjermen for å redusere flimring slik at øynene blir mindre trette.
   Ved å trykke på 0-wattbryteren kan brukeren slå av strømmen til skjermen helt, slik at strømforbruket går til null. Emballasjen er i tillegg 100 % resirkulerbar og den overholder miljøstandarder som EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

Et bilde som fanger fantasien
Philips 498P9-skjermen sikrer Dual QHD-oppløsning (5120 x 1440) for å levere høy detaljrikdom og bildetroskap – perfekt når oppgaven krever presisjon og nøyaktighet. Takket være SmartImage, en eksklusiv og banebrytende teknologi, vil innholdet på skjermen bli analysert for å optimalisere skjermytelsen. Med Adaptive-Sync-teknologien får brukeren også problemfri gaming med jevnt og uforstyrret bilde.
   Philips 498P9-skjermen er tilgjengelige fra august 2020 med en veiledende pris på 9610 NOK.

[Tilbake]

 Makeweb 4.1