Tips redaksjonen
27.02.2015

MICA setter ny standard for bærbar teknologi

Intel og Opening Ceremony avslører nå alle spesifikasjonene for det moteriktige smartarmbåndet MICA.

Armbåndet gir kvinner tilgang til SMS, Yelp, Gmail, Facebook-begivenheter og Google-kalenderen gjennom diskrete varsler direkte på håndleddet.
   Det feminine armbåndet er tilgjengelig fra 8. desember, men bare i Opening Ceremonys butikker i New York og Los Angeles, i utvalgte Barneys og på nett via OpeningCeremony.us og Barneys.com
   – MICA har definert en ny kategori. Det smarte smykket tar den bærbare teknologien til et nytt nivå ved at både estetikk og funksjonalitet er viktig, sier Ayse Ildeniz, Vice President og General Manager for Business Development and Strategy, New Devices Group hos Intel. – MICA fanger Intels filosofi om at teknologi skal gjøre smykker både attraktive, produktive og enkel å bruke, uttaler han.

Hva produktet kan gjøre
Produktet gir tilgang til tekstmeldinger og varsler om e-post fra VIP-kontakter som defineres i Gmail. Brukeren kan se varsler på armbåndet og svare med egne predefinerte meldinger.
   MICA viser varsler om avtaler i Google Calendar og om Facebook-arrangementer. Via skjermen på armbåndet er det mulig å akseptere eller avslå avtaler.
   MICA gir intelligente påminnelser, som justerer seg etter hvor man befinner seg, og etter hvor lang tid det tar å komme seg til neste avtale. MICA gir også brukeren tilgang til Yelp-søk og anmeldelser slik at den som bærer armbåndet, kan få tips om restauranter, shopping og andre virksomheter i nærheten.
   Brukeren kan predefinere en VIP-liste med kontakter som filtrerer varsler og tekstmeldinger. Vibrasjonsbaserte varsler gir diskret beskjed om at det er nye meldinger.
  
Ny standard for bærbar teknologi
Produktet består av materialer av høy kvalitet, blant annet detaljer belagt med 18 karat gull og safirglass i den trykkfølsomme skjermen. Den svarte utgaven er utsmykket med perler fra Kina og svart slangeskinn og lapis-steiner fra Madagaskar. Den hvite modellen har hvitt slangeskinn, tigerøyesten fra Sør-Afrika og obsidian fra Russland
   Det er mulighet for fjerntilgang til armbåndet, og hvis det blir stjålet, kan man låse det. Det er det også mulig å lokalisere armbåndet. Alt dette kan konfigureres via en web-basert portal.
   MICA er koblet til nett via AT&T, og med produktet følger en to års dataplan betalt av Intel.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1