Tips redaksjonen
23.10.2014

Lysstudio for mobilen i lommeformat

KICK er et lysstudio i lommeformat for alle typer kameraer – også smarttelefoner. Med KICK kan man enkelt lage bedre, morsommere og mer kreative bilder.

KICK er på størrelse med en mobiltelefon og består av to deler: en liten, men kraftig lyskilde med fullt fargespekter og en gratis app for iPhone og Android. Med mobilen som fjernkontroll styrer man lysstyrke, effekter og farger. Produktet fungerer med alle kameratyper: videokamera, speilrefleks- og kompaktkamera – og med smarttelefonen. Den kan enkelt festes på telefonen og gir blant annet mulighet til å poste bilder på Instagram med spesielle effekter.  

Kreative funksjoner
KICK har mange lyseffekter og kreative funksjoner som justerbar fargetemperatur, farget lys (alle farger), animert lys, innebygde lyseffekter og sampling av lys fra eksisterende filmer til bruk i egen video. Produktet er så enkelt å bruke at alle kan ha glede av det uten å være ekspert.  

Kickstarter-prosjekt
KICK er utviklet og designet i Norge, og siden produktet ble lansert i 2013, selges det til fotointeresserte over hele verden. 
  KICK ble opprinnelig presentert som et Kickstarter-prosjekt. Det vil si at det var publikum som bidro med penger slik at prosjektet kunne realiseres. Man kunne bidra med mye eller lite for å vise sin støtte til prosjektet, eller man forhåndsbestilte ett eller flere produkter til en spesialpris. Totalt kom det inn over 210 000 USD i form av støtte og forhåndsbetalinger. Å få satt i gang produksjonen viste seg likevel ikke å være så enkelt, men fire måneder etter planen var produktet endelig ferdig, og alle som hadde støttet og forhåndsbestilt produktet, kunne endelig motta sin(e) KICK.  

KICK har en anbefalt pris på  kr 1295.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1