Tips redaksjonen
11.12.2015

Lys øker sikkerheten i hjemmet

Nå integreres Philips Hue med Bosch, Logitech og Samsung SmartThings, som blir Friends of Hue-partnere. Samarbeidet vil føre til enda flere og varierte belysningsløsninger hjemme.

Med tingenes internett (Internet of Things) har man mulighet til å koble sammen lys, termostater og andre funksjoner i hjemmet. En slik løsning er avhengig av en feilfri integrasjon mellom de ulike enhetene. Philips har tidligere samarbeidet med Apple og Nest, men nå vil Philips Hue også fungere med produkter fra andre produsenter. 
   – Vi er veldig stolte av å lansere samarbeid med Bosch, Logitech og Samsung SmartThings. Ved å integrere vår belysning med nye løsninger fra våre samarbeidspartnere kan vi ta belysning til helt nye høyder, sier Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Connected Home Systems hos Philips Lighting.

Flere muligheter med Philips Hue
Integrerer man belysningen  med Bosch og Nest kan man blant annet øke brannsikkerheten i hjemmet. For eksempel kan lyset blinke gult om brannalarmen går og deretter blinke rødt for å hjelpe personene med å navigere seg ut av røykfulle rom. Det er i tillegg mulig å skru på lyset når man ikke er hjemme for å forhindre innbrudd.
   Ønsker man en avslappende atmosfære hjemme, er det også mulig å dempe belysningen og regulere temperaturen i rommet via fjernstyring. 
   Hue kan i tillegg integreres med Logitechs Harmony-system. Dette gjør at man kan skreddersy belysningen til for eksempel en film eller TV-program.
   SmartThings fra Samsung integrerer Philips Hue med sin home-plattform. Det betyr at Hue kan tilpasse seg daglige rutiner ved å samarbeide med for eksempel sensorer, låser, kameraer, termostater, høyttalere med mer.
   Hue er allerede kompatibelt med Apples Siri, Apple Watch og resten av Apples homekit.
   For mer informasjon besøk: http://www2.meethue.com/en-us/

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1