Tips redaksjonen
27.07.2017

Lydsvak lastesikring åpner for fleksibel taktransport

Med det lydsvake og fleksible TopSystem fra Sortimo tilpasses oppbevaringsmulighetene på biltaket raskt og enkelt.


Sortimo lanserer nå TopSystem. et system til lastesikring på biltaket, som kombinerer lav egenvekt og høy styrke med en støysvak og fleksibel oppbevarings- og transportløsning.
   Systemet kan danne en effektiv basis for permanente anordninger eller skaleres i takt med at firmaets oppgaveportefølje endrer seg. Dermed er det mulig å løpende integrere for eksempel stigelift, transport av rør, ekstra takstativ, profiler, skinner eller lykter i den individuelle oppbygningen med TopSystem. 

Bidrar til å optimere driftsøkonomien
– TopSystem er utviklet slik at du som profesjonell håndverker raskt og enkelt kan tilpasse innredningen av bilens takflate til firmaets aktuelle behov for mobil oppbevaring og sikker, lydsvak transport, forteller daglig leder i Sortimo Ole-Andreas Pettersen og utdyper: – Systemet er enkelt å montere, og sammen med den fleksible konstruksjonen åpner det for at du fortløpende kan skalere oppbygningen, for eksempel hvis firmaet får nye oppgaver, og transportbehovet endrer seg. At bilens innredning tilpasses behovet, vil igjen bidra til å optimere bedriftsøkonomien da kombinasjonen av lav egenvekt og høy styrke bidrar til å holde drivstofforbruket nede

Sikker transport
TopSystem sikrer transport av materialer og utstyr på taket hele veien mellom firmaet og kunden. Systemet er blitt crashtestet og kan bygges med integrerte surringsskinner. Dermed kan man benytte ProSafe til lastesikring og på den måte utnytte fordelene ved å ha samme lastsikringssystem både på takstativet og inne i bilen. I tillegg sikrer kombinasjonen av anodiseret aluminium og rustfritt stål at TopSystem har en høy belastnings- og bæreevne. Det betyr at hver enkelt tverrbøyle tross lav egenvekt likevel har mulighet til å håndtere belastning på opptil 50 kg.
    – Konstruksjonen gir mulighet for maksimal belastning på minimal vekt og egner seg på den måten til bruk på mindre servicebiler såvel som på de største varebilene. I et fuktig klima som det norske betyr det også mye at systemet er korrosionsbestandig og har en levetid som i mange tilfeller vil overstige bilens levetid. Det vil si at du for eksempel vil kunne flytte systemet fra en gammel til en ny bil uten større vanskligheter, forklarer Ole-Andreas Pettersen til slutt. 

Kilde: perfakta.PR 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1