Tips redaksjonen
25.09.2014

Lovende start for LiuGongs nye gravemaskiner i E-serien i Nederland

LiuGong, en global leder innenfor produksjon av tungt maskineri, presenterte sine nye gravemaskiner i E-serien for det nederlandske publikummet for første gang på messen Technische Kontakt Dagen (TKD) i slutten av mai i Almere, Nederland. Hansan Construction, med kontorer i Heesch, Staphorst og Papendrecth og forhandler av LiuGong-maskiner i Nederland, var til stede for å vise frem og demonstrere de nye 922E-, 925E- og 930E-maskinene i E-serien.

Salgsdirektør for Hansan Construction, Hans van der Heijden, var svært fornøyd med tilbakemeldingene på de nye maskinene, særlig med tanke på alle de seriøse konkurrentene som finnes i dagens europeiske marked.
  – Vi vet at folk ofte er skeptiske til å bytte fra mer kjente merker. Derfor er vi svært fornøyd med den positive reaksjonen vi har fått på maskinene i E-serien, sier van der Heijden. – Folk må overbevises, men de kjenner selskapet vårt og stoler på oss og vet at vi utelukkende forhandler maskiner av topp kvalitet. 

Messedemonstrasjon
Hver av maskinene i E-serien er utstyrt med en bærekraftig Stage IIIB Cummins-motor og en rekke ergonomiske funksjoner som gjør arbeidet lettere og tryggere for operatøren. Maskinene kan tilpasses kundenes behov og ser ut til å gjøre et betydelig inntrykk på det konkurransepregede europeiske markedet for gravemaskiner.
 
Messer som Technische Kontakt Dagen, gir forhandlere som Hansan Construction muligheten til å demonstrere maskinene for europeiske forhold direkte.
  – Poenget med TKD-messen er at potensielle kunder skal kunne komme og prøve maskinene. Den gir derfor produsenter som LiuGong en perfekt anledning til å demonstrere kvaliteten på sine produkter og danne seg et navn i regionen," forklarer van der Heijden.
  – Dette er den første messen der vi har presentert maskinene for offentligheten. Mange prøvde alle maskinene og var svært positive til dem, særlig med tanke på hvordan maskinene responderte, alle spesifikasjonene og hvordan de var tilpasset det nederlandske markedet, legger han til. 

Markedskontakt
Tilpasningsdyktigheten til det europeiske markedet er en av hovedfaktorene i LiuGongs suksess på kontinentet. Det påses at maskinene er tilpasset EU-forskriftene, og at de egner seg for behovene på det nederlandske markedet.
  Selve TKD-messen ble avholdt i Almere, som har vært LiuGongs europeiske hovedkvarter siden 2012. Denne lokale tilknytningen gir den kinesiske produsenten nære bånd til sine forhandlere, et forhold som har vist seg fordelaktig for begge parter.
  Van der Heijden utdyper: – Denne jevnlige, direkte kontakten med LiuGong hjelper oss begge til å utvikle fremtidens maskiner. Det betyr at vi kan gjøre raske endringer basert på kundens behov, samtidig som vi kan levere raskt og har større tilgang til reservedeler. Maskinene hevder seg absolutt blant de store europeiske, amerikanske og japanske produsentene, og LiuGongs renommé for gravemaskinproduksjon kommer bare til å øke. På bakgrunn av dette og tilbakemeldingene fra TKD er jeg overbevist om at vi kommer til å selge mange gravemaskiner i E-serien i Nederland.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1