Tips redaksjonen
18.04.2017

Lokal bilinnredning slår an blant håndverkerne

Derfor prioriteres høyt hos Sortimo, som er Europas ledende bilinnredningsleverandør.  

– Den faste, nære relasjonen til mennesker som kan møte deg i øyehøyde og kjenner firmaets historikk, ønsker og spesielle behov, legger håndverkerne stor vekt på. For den enkelte handler det ikke bare om å spare tid, problemer og kjøring i forbindelse med bilinnredningen, det handler også i høy grad om å få løsningene levert av noen man kjenner, og som man vet at man kan stole på. Det forteller daglig leder hos Sortimo, Ole-Andreas Pettersen. Virksomheten er Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer, og alle løsningene fremstilles i Zusmarshausen i Tyskland. Sortimo samarbeider også tett med et omfattende forhandlernettverk i hele Europa.
   – Bare i Norge har Sortimo 17 forhandlere fordelt utover landet, og ser man på hele Norden, er Sortimo den bilinnredningsleverandøren som er sterkest lokalt representert hos forhandlerne. Det er det en helt bestemt grunn til, forteller Ole-Andreas Pettersen. – Bilinnredning handler grunnleggende om at du, som profesjonell, skal kunne stole på at løsningene gir deg det du har bruk for. Det gjelder både sikkerhet, intelligent plassoptimalisering, holdbarhet og effektivitet i arbeidsdagen. Derfor er det viktig at den som er ansvarlig for å innrede bilen, er profesjonell og har en solid lokal forankring, slik at vedkommende kjenner forretningen din i dybden.    

Kvalitet i alle ledd
For å sikre tilstrekkelig kvalitet i både anbefalinger, rådgivning, service og selve monteringen av bilinnredningen stiller Sortimo en rekke krav til de forhandlerne som virksomheten samarbeider med.
   Det betyr bl.a. at forhandlerne har demonstrasjonsbil og utstillingslokale til rådighet som viser 1:1 hvordan håndverkeren kan optimalisere spesialinnredningen og øke plassutnyttelsen med Sortimos løsninger. I tillegg er forhandlerne opplært i å montere mange fleksible systemer og det omfattende spesialtilbehøret på riktig måte i de forskjellige varebilmodellene. Ole-Andreas Pettersen utdyper: – Vi samarbeider med lokale forhandlere som leverer kvalitet helt fra den innledende individuelle rådgivningen til bilen er levert. Det er kundenes garanti for at de er i sikre og profesjonelle hender når de går inn døren til en Sortimo-forhandler.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1