Tips redaksjonen
30.04.2020

Liten og rimelig storformatskriver

Epson har lansert sin rimeligste og minste bærbare storformatskriver i T-serien.

Den nye 24-tommers SureColor T2100 er designet for å imøtekomme behovene til arkitekter, ingeniører, lærere og designere. Den robuste og lette designen gjør skriveren ideell for arbeid hjemmefra, små studioer, klasserom eller andre steder som for eksempel byggeplasser.
   Den trådløse skriveren kan få plass på et skrivebord eller plasseres på eget stativ. Og den plassbesparende og smarte designen gjør at den lett kan tas bort når den ikke er i bruk.
   SureColor T2100 håndterer et bredt spekter av profesjonelle dokumenter, inkludert plakater, presentasjoner, CAD-tegninger og arkitektonisk og teknisk design. Epson UltraChrome XD2 pigmentert blekk leverer holdbare arkivtrykk med strålende farger og skarpe linjer på praktisk talt alle papirtyper for både innendørs og utendørs bruk.
   Den unike auto-switching-funksjonaliteten gjør det mulig å bytte mellom storformatpapir på rull og A4 / A3 kuttet ark, uten at brukerne trenger å berøre skriveren. Dette er praktisk for små selskaper som trenger flerbruksutskrifter, men har begrenset arbeidsplass.
   Kai Olsen, ansvarlig for storformat i Epson Norge sier: "SureColor T2100 er ideell for profesjonelle, gründere og start-ups som ønsker å produsere nøyaktige og klare utskrifter trådløst fra PC, nettbrett og smarttelefon. Portabiliteten gjør den perfekt for små bedrifter innen detaljhandel, utdanningsinstitusjoner, ingeniører, designere og arkitekter. Hvis du leter etter en pålitelig, brukervennlig og kostnadseffektiv skriver, trenger du ikke lete lenger."
   SureColor T2100 benytter Epsons PrecisionCore MicroTFP skrivehodeteknologi og dyseverifiseringsteknologi for automatisk å oppdage og justere dysetilstand. Skriveren har høye utskriftshastigheter som gir nøyaktige utskrifter i størrelse A1 på 43 sekunder, med presis detalj og pålitelighet i kommersiell kvalitet. Med integrert trådløs og Wi-Fi Direct-tilkobling kan arkitekter og designere sømløst skrive ut fra nettbrett og smarttelefon eller bruke den nye 4,3-tommers LCD-berøringsskjermen med enkel og intuitiv menykontroll og navigasjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1