Tips redaksjonen
10.07.2017

Limited edition av Zekler 36

Nå slipper Zekler en limited edition-kolleksjon av fjorårets Zekler 36. Den nye kolleksjonen består av seks verne- og solbriller med de samme egenskapene som originalen, men der det er lagt ekstra vekt på utseendet i form av farger og struktur. Blant nyhetene finnes både klassiske mønster som Tortoise og stilrene briller med fargeglade detaljer.

I fjor ble de 16 gram lette vernebrillene Zekler 36 lansert. Brillene ble til ut fra forståelsen av at komfort og design er grunnleggende for å få flere i bransjen til faktisk å beskytte seg på jobben. Brillene ble raskt en favoritt blant bygnings- og industriarbeidere. Nå lanserer Zekler en limited edition-versjon av Zekler 36. 
   – Med Zekler 36 identifiserte vi at vekt, passform og utseende er avgjørende faktorer for bruken. Nå tar vi brillene et skritt videre og lanserer en kolleksjon som vi håper kan appellere til alle som ønsker det lille ekstra, uansett om de er på jakt etter en mer luksuspreget følelse, morsommere struktur eller mer farge, sier Ulrika Calzon, produkt- og sortimentsutvikler hos Zekler.

Nyhetene kommer i begrenset antall 
Den nye kolleksjonen består av seks par vernebriller med samme form og design som originalen. Samtlige briller i kolleksjonen har UV-beskyttelse og fungerer som solbriller på solrike dager. Brillene kommer bare i et begrenset antall. 
   Brillene fås i følgende modeller: Carbon – en svart/grå modell med flettet overflate, Tortoise – Zeklers tolkning av det klassiske skilpaddemønsteret, Steel– i stilrent grått med blank overflate. Blant nyhetene finner vi også Orange, Yellow og White. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1