Tips redaksjonen
09.02.2018

Limaco utvider porteføljen

Limaco i Holmestrand øker produktspekteret med import av forskalingsbjelker og dekkesystemer fra PFEIFER Timber GmbH, Østerrike.

PFEIFER med sine 7 fabrikker i 3 europeiske land og 1800 ansatte, er giganten en av Europas ledende innenfor forskalingsbjelker (dragere) og dekkesystemer. Selskapet produserer for flere store aktører i markedet, så ser du et annet merke så er det stor sannsynlighet for at det er PFEIFER som har produsert det.

Alle dimensjoner lagerføres
Foreløpig lagerføres CE-sertifiserte forskalingsbjelker av type PF20Plus i 6 lengder, fra 2,65 til 4,90 meter. Lengder helt opp til 11,9 meter leveres på bestilling. Det er kort leveringstid på spesiallengder da bedriften lagerfører alle dimensjoner.
PFEIFER PF20Plus forskalingsbjelker er produsert i 3-lags vannfast heltre (ikke spon), de har endebeskyttere og avrundet form, de er holdbare ‒ lette ‒ sterke – sikre, og passer i H-gafler og dekkestøtter.
Bruksområder: Optimale bjelker og sikker understøttelse til arbeidsplattformer, dekke-, vegg, søyleforskaling innen bygg, bro og tunnelprosjekter. Bjelkene selges enkeltvis eller i standardpakker á 50 stykk.
I tillegg til H-bjelker leveres også PFEIFER 27 mm forskalingslemmer. De leveres i flere typer 1 eller 3-lags heltre, med eller uten kantbeskyttelse.
Standard bredde er 500 mm og i lengder fra 1000 til 5000 mm.
PFEIFER forskalingslemmer er godkjent til betongarbeider iht EN 13353 (SWP/3) med beskyttelse mot vann og alle typer værforhold.

Se også www.limaco.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1