Tips redaksjonen
21.12.2016

Lilleseth skogsdiamant

Lilleseth presenterer skogsmaskinkjettingen Lilleseth Diamant.

Lilleseth har produsert og levert kjettinger på det norske markedet siden 1947 og har siden tidlig i 1980-årene vært eneimportør for OFA-kjettinger i Norge. Den lange erfaringen og de velutviklede modellene gjør at Lilleseth Kjetting leverer unike kjettinger for krevende norske forhold. Lilleseth har foran 2016/2017-sesongen kommet med flere satsinger for spesielt skogskjøring.
   Den største 2016-nyheten er skogsmaskinkjettingen Lilleseth Skogsdiamant, som ble presentert under Hurdagene tidligere i høst. Lilleseth opplyser at denne kjettingen er utviklet med tanke på feedback og ønsker fra kundene. Kjettingen leveres som 16 mm 3-ruter med 19 mm pigger. Kjettingen er bygd med kraftige «diamant-kropper» som har en hard overflate og sterk kjerne, noe som gir unik gripeevne og stabilitet. Konstruksjonen gir også god stabilitet for selve slitekjettingen, noe som gjør at den ligger meget bra på dekket. Kjettingen har i tillegg en tett side som beskytter dekkets side mot skader fra sten og stubber. Den robuste piggkjettingen leveres komplett med strammekjetting.
   Lilleseth kan vise til gode tilbakemeldinger fra testkjørere som fremhever konstruksjon, kjettingens maksimale gripeevne samt beskyttelsen av dekket som hovedfordeler. Lilleseth Skogsdiamant er forhåndsolgt til flere Skogsentreprenører denne høsten. Kjettingen vil være tilgjengelig på det norske markedet vinteren 2017.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1