Tips redaksjonen
05.03.2018

Lexit Group-messen i Posthallen – en suksess

Lexit Group har all grunn til å være fornøyd med oppslutningen på årets messe i Posthallen, som igjen samlet over hundre nye og eksisterende kunder.

Messegeneral Svein Lauritsen er strålende fornøyd. – Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra de mange besøkende. – Dette er et messekonsept som har kommet for å bli, understreker han.
   Det er 4. gang Lexit Group arrangerer messen i Posthallen. – Flere store og små kunder valgte å ta turen innom messen for å få et overblikk over hva vi som totalleverandør kan levere – alt under ett og samme tak. Vi hadde et stort mangfold av produktnyheter og løsninger innen lager og logistikk, datafangst, industri, etikettproduksjon og retail med state-of-the-art programvare-løsninger innbakt i produktene samt egenutviklet programvare. Årets oppslutning skyldes et godt gjennomarbeidet messekonsept, sier Lauritsen. – Kundene fikk hjelp av våre høyt kompetente medarbeidere fra våre fagavdelinger etikett, industri, datafangst, retail og service. De fikk også muligheten til å diskutere sine utfordringer og møte fagfolk fra egen bransje.

Spesialkompetanse
Tilbakemeldingen er at messen favnet vidt og bredt. Vi fikk flere spennende kundehenvendelser som nå blir tatt tak i.
   –Tilbakemeldingene viser at de besøkende fikk svar på sine spørsmål om bredden av våre produkter og løsninger fra våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt fagområde. Vi registrerer også at den uformelle atmosfæren gjør at et flertall av de besøkende blir værende på messen gjennom store deler av dagen, og det tar vi som et godt tegn på at vi har fått til noe viktig med dette konseptet. Vi gleder oss allerede til å åpne dørene igjen til messe i 2019, avslutter Lauritsen.
Les hele saken på www.lexit.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1