Tips redaksjonen
07.03.2017

Leverer parkeringsløsninger i Oslo og Bergen

Multiparking Skandinavia kal nå levere anlegg til bruk i boligprosjektet Damsgårdsundet i Bergen og det nye Kripos-bygget i Oslo.

Eksempel på parkeringsløsninger i Parkboard-serien (Foto: Multiparking)

Tilflytting, utbygging og fortetting i og rundt norske byer tvinger frem mer arealeffektive bygg. Dette gjør at Multiparking opplever økende etterspørsel etter sine areal- og kostnadsbesparende parkeringsløsninger.
   Nå skal selskapet levere og installere anlegg for BOB Eiendomsutvikling og entreprenør- og eiendomsutviklingsselskapet Ove Skår AS, som begge har fått levert Multiparking-anlegg tidligere. Førstnevnte anlegg omfatter parkeringsløsningen TrendVario 4300 for 165 plasser i byggetrinn 2 ved leilighetsprosjektet Damsgårdsundet i Bergen. Det andre anlegget er en Parkboard PQ-løsning for 20 plasser i forbindelse med byggingen av Kripos' nye hovedkontor i Oslo. Begge installasjonene starter i mars og ferdigstilles hhv. i juli og april 2017.
   – En tradisjonell parkeringsplass tar opptil tre ganger så mye plass som en plass i en Multiparking-løsning, og den er dessuten dyr. Disse leveransene er eksempler på løsninger som gir verdifull plassutnyttelse og brukerfordeler i ulike typer bygg. Smart, kosteffektiv utnyttelse av parkeringsareal er blitt en naturlig del av smart eiendomsutvikling, bygging og drift, sier Per Kristian Lundquist i Multiparking.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1