Tips redaksjonen
28.11.2017

Lanserer sikkert alternativ til stigen

IXOLIFT 400 er en mekanisk, justerbar arbeidsplattform som gjør det mulig å jobbe opp til fire meters høyde uten å risikere fallskader. 

Den nye finske plattformen lanseres nå på det norske markedet.
   Fall er blant de aller vanligste ulykkestypene i arbeidslivet i Norden, og bare i Norge ble det registrert hele 4614 arbeidsrelaterte fallulykker i 2016 (SSB). Et alt for høyt tall, mener finske Johan Friis, som har brukt de siste to årene på å utvikle en høydejusterbar arbeidsplattform som alternativ til den vinglete og usikrede stigen. Resultatet heter IXOLIFT 400, og er nå klar for lansering i Norge.
   – Jeg har selv hengt fra takrenna etter at stigen falt ned, og vet hvor ubehagelig det er å jobbe i høyden uten god sikring. Å kunne utvikle et arbeidsverktøy som kan redusere skader, og som til og med kan redde liv, er veldig tilfredsstillende. Dette er et produkt som har manglet på markedet, og vi er spente på hvordan det blir mottatt i Norge, sier Johan Friis i IXOLIFT Ltd.

Erstatter stigen
IXOLIFT 400 er et praktisk og sikkert arbeidsverktøy for oppdrag i høyden. Den har en arbeidsplattform som justeres med gassfjær, og dermed kan man raskt finne riktig arbeidshøyde uten bruk av elektrisk motorkraft. Omringet av støtterekkverk i hoftehøyde står man trygt som i en vanlig lift. En fordel er også at man ikke trenger sertifisering for å operere IXOLIFT 400.
   IXOLIFT 400 er lett og enkel å bringe med seg, og med en bredde på under 80 cm trilles den enkelt igjennom døråpninger eller inn i heiser. Arbeidsplattformen har antisklibremser og valgfrie stabiliseringsarmer for utendørsbruk, noe som sikrer ekstra på utsatte steder. IXOLIFT er dessuten utviklet i galvanisert stål og er i stor grad vedlikeholdsfri.
IXOLIFT 400-serien er CE-merket og kompatibel med Maskindirektiv 2006/42/EC, EN 280/2013 og EN 1004/2004 standarder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1